Parohia Volna
Site-ul oficial Parohia Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena - Volna - Călăraşi, cu hramul Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, din Protopopiatul Calarasi al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Ședința administrativă lunară cu preoții și personalul neclerical din cadrul Protopopiatului CălărașiNoutati
13-09-2018 14:54

Marți, 11 septembrie 2018, a avut loc Şedinţa administrativă a preoţilor din Protopopiatul Călăraşi. În cadrul acestei ședințe a participat ca delegat din partea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, preacucernicul părinte Cristian - Ștefan Munteanu, Consilier Economic al Centrului Eparhial.

După ce a fost rostită rugăciunea de început, preacucernicul părinte Ilie Ramon-Eugen, Protopop de Călărași, a comunicat preoților adresele primite de la Centrul Eparhial referitoare la Sectorul Administrativ – Bisericesc, Economic – Gospodăresc și Social – Filantropic, punctând aspecte legate de fiecare adresă în parte.

În continuare, părintele protopop a adus la cunoștință preoților, dar și personalului neclerical în cadrul ședinței cu aceștia, de faptul că în Permanența Consiliului Eparhial din data de 22 august 2018 a fost aprobat Regulamentul Intern aplicabil în cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Ședința administrativă s-a încheiat cu prezentarea referatului: „Problemele cu care se confruntă astăzi Familia creștină” de către preacucernicul părinte Neagu Fenelon Mihail de la Parohia Andolina.

A consemnat preot Dinu Vasile Viorel, secretar al Protopopiatului Călărași.