4 ani de bucurie duhovnicească în comuniune

Vineri, 8septembrie 2017, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu, a întâmpinat IcoanaMaicii Domnului de la Mănăstirea Dragomirna, Arhiepiscopia Sucevei șiRădăuților, adusă spre închinarea și binecuvântarea credincioșilor dinProtopopiatul Călărași.

Toţipreoţii din județul Călărași şi peste 3.000 de credincioşi au întâmpinat IcoanaMaicii Domnului la Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Călărași laora 17:30.

Dupăprimirea icoanei toţi cei prezenţi au pornit într-o procesiune spre Biserica„Sfinţii Împărați Constantin și Elena” – Volna din Călărași, unde s-a săvârșitslujba de Te Deum, în prezența a mii decredincioși și autorități locale și județene. Icoana Maicii Domnului de laMănăstirea Dragomirna a fost depusă într-un baldachin, în curtea bisericii,spre închinare tuturor credincioşilor.

Încuvântul Său, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu, a mulțumitÎnaltpreasfințitului Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților pentru darulspiritual făcut credincioșilor Episcopiei noastre și a mulțumit PreabunuluiDumnezeu că acum la începutul Anului Nou bisericesc s-a format deja o tradițieîn cei patru ani în care și credincioșii din județul Călărași să fie binecuvântațicu rugăciunile Maicii Domnului.

A urmatslujba Privegherii în Biserica Sfinții Împărați – Volna în prezențaPreasfinției Sale.

Duminică,Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu înconjurat de un sobor de preacuvioşipărinţi stareţi, părinţi consilieri ai Centrului Eparhial, preoţi şi diaconi vasăvârși Sfânta Liturghie în această biserică parohială.

Toţicredincioşii sunt aşteptaţi să se închine şi să se roage la Icoana MaiciiDomnului de la Mănăstirea Dragomirna, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, careva mai rămâne la Biserica „Sfinţii Împărați Constantin și Elena” – Volna dinCălărași până Duminică, 10 septembrie 2017, ora 15:00.
Se încarcă
0%
încărcat
Se încarcă
Se încarcă
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...