Ședința administrativă lunară cu preoții și personalul neclerical din cadrul Protopopiatului Călărași

Marți, 11 septembrie 2018, a avut loc Şedinţa administrativă a preoţilor din Protopopiatul Călăraşi. În cadrul acestei ședințe a participat ca delegat din partea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, preacucernicul părinte Cristian - Ștefan Munteanu, Consilier Economic al Centrului Eparhial.

După ce a fost rostită rugăciunea de început, preacucernicul părinte Ilie Ramon-Eugen, Protopop de Călărași, a comunicat preoților adresele primite de la Centrul Eparhial referitoare la Sectorul Administrativ – Bisericesc, Economic – Gospodăresc și Social – Filantropic, punctând aspecte legate de fiecare adresă în parte.

În continuare, părintele protopop a adus la cunoștință preoților, dar și personalului neclerical în cadrul ședinței cu aceștia, de faptul că în Permanența Consiliului Eparhial din data de 22 august 2018 a fost aprobat Regulamentul Intern aplicabil în cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Ședința administrativă s-a încheiat cu prezentarea referatului: „Problemele cu care se confruntă astăzi Familia creștină” de către preacucernicul părinte Neagu Fenelon Mihail de la Parohia Andolina.

A consemnat preot Dinu Vasile Viorel, secretar al Protopopiatului Călărași.


Se încarcă
0%
încărcat
Se încarcă
Se încarcă
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...